Пътищата са сухи, ремонти по направлението Пловдив - Смолян

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 04.05.2009
1223
Пътищата от републиканската пътна мрежа са преобладаващо сухи, но в по-голямата част от страната времето е облачно. Това съобщиха от Национална агенция „Пътна инфраструктура" (НАПИ). Мокри пътни настилки има в района на Велинград, Смолян и Ракитово вследствие на превалелия дъжд.

Продължават да са затворени проходите Твърдица - Елена, Етрополе - Златица и Проходът на Републиката.
Ремонтни работи се извършват по пътя Рудозем - Смолян, Пловдив - Смолян, Монтана - Лом, Луковит - Коритна, Ябланица - Коритна, моста над река Джерман, в посока Кулата, на главен път Е-79 при Дупница и на Софийския околовръстен път, при разклона за Панчарево.

Днес след 17.00 часа ще бъде отворен пътят Дъбница-Блатска-Албаница-Саточва, Благоевградско. Въведена е забрана за преминаване на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета с обща маса над 10 т. през прохода „Шипка".
Забранено е преминаването на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета по пътя Вехтово - Друмево, Балчик - Албена и Опанец - Долна Митрополия - Тръстеник - Оряховица.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).