Пътната обстановка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:58 / 18.02.2005
2765
Пътищата в страната са мокри, на места заледени, съобщават от ДНСП. Затворена за движение на всички МПС са проходите: Твърдица, Троян - Кърнаре, Върбишки и пътя Шипково - Рибарица. Товарните автомобили да се движат с вериги и без ремаркета и полуремаркета през Петрохан, Рожен, Превала, Пампорово и по пътищата Батак - Доспат, Сатовча - Доспат - Борино, Сливен - Стара река, Белово - Юндола, Велинград - Юндола, Велинград - Сърница, Симитли - Предела - Разлог, Гоце Делчев - Папазчаир - Катунци. Мъгла с видимост от 80 до 100 метра има в района на Петрохан.
Поради свличане на около 350-400 м3 скална маса е затворен пътя Пещера – Батак, област Пазарджик. Областно Пътно управление работи по разчистването на пътя. Движението за Батак, Доспат и селата Нова махала и Фотиново се извършва по заобиколен маршрут Варвара – Ракитово – Цигов чарк – Батак – Доспат.
В участък от път IV-86024, община Куклен се активизират стари свлачища и има пропадания на пътното платно в 5 участъка. Взети са мерки за разчистване на пътя, съобщават от Гражданска защита.
В Смолянска област вследствие снегонавявания, свличане на земни маси и паднали дървета временно са трудно проходими и затворени пътищата:
Смолян – Мугла, Смолян – Ухловица; Търън – Еленска; Сивино – Сърнево.
Мадан – Купен – Градина; Вехтино – Дирало.
Пътищата за селата Кочане, Гърнати, Кундево и Средец; Крайна – Ангелови колиби.
Триград – Кестен.
Рудозем – Оглед.
Баните –Лисичек, Загражден и Белица.
Тешел – Буйново.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив
Обявиха конкурс за шеф на Транспортна болница в Пловдив
Близките на загиналия моторист Недялко Бакалски искат справедливо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).