Пътната обстановка в Южен централен регион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:43 / 27.11.2005
1088
Републиканските пътища в сутрешните часове са проходими при зимни условия. Времето е ясно. Температурите са от минус 6 до плюс 9 градуса. Слаб до умерен южен и югозападен вятър. Пътните настилки са преобладаващо сухи, а по високите планински райони мокри, частично заснежени и заледени.

Поради лошо експлоатационно състояние са затворени проходите: Етрополе – Златица, Твърдица – Елена и пътят Белово – Юндола. За целия зимен сезон са затворени Върбишкият проход и временно Троян – Кърнаре.

Товарните коли да са с вериги и без ремаркета и полуремаркета по пътищата Батак - Доспат, Велинград – Сърница, Велинград – гара Аврамово. Товарните коли да са без ремаркета и полуремаркета през прохода Петрохан. Мъгли с видимост до 50 метра има по поречието на р. Тунджа. От 100 до 150 метра е видимостта в Пловдивско и по течението на река Марица.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев
Резултати от класирането за прием в детските заведения в Пловдив
Чудовищна се оказа схемата, по която са действали диригентът и ав...
"Хеброс бус" напът да затрие още две линии в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).