Пътни знаци и табели отложиха затварянето на бул. "България" за утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
15:59 / 22.11.2010
4978
Допълнителното поставяне на над 80 пътни знаци и табели отложи за утре началото на третия етап от реконструкцията на бул. "България", съобщиха от общината за Plovdiv24.bg.
 
Участъкът от кръговото до служебния вход на Панаира ще бъде затворен и в двете посоки утре около 10 ч., след като поолекне сутрешният автомобилен трафик.

87 дни е срокът, в който "Пътища" АД трябва да приключи реконструкцията. "Казах - срокът да се съкрати наполовина, но не за сметка на качеството. Обещал съм на пловдивчани булевардът да е готов преди Коледа. Само Господ, ако изпрати лошо време, може да ми попречи", отсече кметът Славчо Атанасов пред нашия репортер.

Във връзка с отварянето за движение на северното платно на бул."България" в участъка от ул."Победа" до бул."Цар Борис III Обединител" и затваряне на двете платна  в участъка от бул."Цар Борис III Обединител" до ул."Огражден" от за 40 дни  се променят маршрутите на автобусите по автобусни линии № 4,7,16 и 27.

Маршрутът на №4 се възстановява в двете посоки. 
Автобуси по автобусни линии № 7 и 27 ще се движат по бул."Цар Борис III Обединител", спирка № 47, десен завой по бул."Шести септември"- спирки №№ 119, 120,121, ляв завой по моста на "Адата" , десен завой по ул."Рогошко шосе"- спирка № 210, ЗХА"Родина"- в делник за линия № 27 , трурен парк"Рогош" за линия №7- в делник и празник и за линия № 27 в празник.

В обратна посока автобусите щесе движат по ул."Рогошко шосе"- спирка №183 , ляв завой по моста на "Адата" , десен завой по бул."Шести септември" - спирки №138,139,140 , ляв завой по бул. "Цар Борис III Обединител"- спирка № 10 и по маршрута утвърден с общинската транспортна схема.

Автобуси по автобусна линиия № 16 в посока Север - Юг ще се движат по ул."Барикадите", наляво по бул."Дунав" , наляво по ул."Огражден", надясно по ул."Братя "Обрейкови"- спирка № 444 /нова/, спирка № 445 /нова/, надясно по бул. "Цар Борис III Обединител"- източно платно , наляво на колелото при кръстовището на бул. "Цар Борис III Обединител" с бул."Дунав" , наляво по бул. "Цар Борис III Обединител"- западно платно - спирка № 7, надясно по бул."България" - северно платно - спирка № 89 и по маршрута утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока автобусите ще се движат по маршрута утвърден с общинската транспортна схема.

Автобусите по линия № 8 от допълнителния вътрешноградски транспонт ще се движат по бул."Цар Борис III Обединител, надясно по бул."Дунав, десен завой по ул."Огражден", ляв завой при кръстовището на бул."България" с ул." Огражден", по южното платно на бул."България" по маршрута утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока автобусите ще се движат по бул."България, десен завой по ул."Огражден" , ляв завой по ул."Братя Обрейкови", десен завой по бул. "Цар Борис III Обединител" , наляво на колелото при кръстовището на бул. "Цар Борис III Обединител"и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.


Виж коментарите (14)

Още по темата (181):
04.10.2021 Ремонтират бул. "България" в Пловдив
12.10.2019 Подивял пимкаджийски шофьор бясно препуска с камион пред Английската
16.11.2016 Полицията: Хванахме много нарушители по бул."България"
19.07.2016 Камиони шпорят по "България" въпреки забраната, ще издържи ли още дълго скъпият пловдивски булевард?
14.03.2016 Акции до дупка срещу камионите по бул. "България"
08.03.2016 Камиони си минават по бул. "България" въпреки забраната
Още новини от Новини от Пловдив:
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...
Легенда идва в Пловдив
След статия на Plovdiv24.bg оправиха поредната нередност в Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).