Пътник пострада в маршрутка, от фирмата контрират, че зачестяват фалшивите оплаквания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 19.07.2009
3791
Читател на Plovdiv24.bg се оплака в редакцията ни от получена травма вследствие на рязкото набиване на спирачките от страна на шофьор на маршрутка по линия 4, с която е пътувал. Инцидентът станал преди дни в централната част на града. От негово име се поинтересувахме дали билетът му представлява реална застраховка, която би могъл да използва. Управителят на фирмата, поддържаща маршрутките, Валери Лозанов беше категоричен, че това е така и даде телефонен номер, на който човекът да уточни нещата с експерти от фирмата и да бъде препратен към съответния застраховател. На база на изваденото медицинско ще му бъде изплатена и определена сума.

Лозанов сподели обаче пред репортера ни, че напоследък е станал популярен сценарият, при който обикновено възрастни хора се опитват да изнудват негови колеги с мними оплаквания, че са пострадали по време на пътуване. При отговор да се срещнат на място и да предоставят документ, потвърждаващ това обаче, те отказват. Според него те се опитват по един съвсем прозрачен начин да вземат някакви пари и той разбирал, че много от тях са в затруднено положение, но беше категоричен, че не за това всеки превозвач плаща хиляди левове за застраховки във фирмата си.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).