РЗИ - Пловдив с нова услуга за жителите на Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:32 / 17.09.2024
843
Регионална здравна инспекция (РЗИ) – Пловдив ще презентира нова услуга пред жителите на община Асеновград. Напълно безплатно на всеки може да бъде направено електронно досие. За целта, експертите ще насочват и показват на желаещите как да изтеглят приложението на мобилния си телефон. 

Всеки, който посети приемната, ще има възможността да се запознае с новата услуга, като за целта трябва да предостави актуални e-mail и телефонен номер. Електронно здравно досие ще се издава само персонално – лично, срещу удостоверяване с документ за самоличност. 

Към момента няма да бъде възможно ползването на услугата от упълномощени граждани за трети лица. Чрез електронното досие всеки може да си проследи здравните осигуровки, ваксинациите, кръводаряванията, медицински рецепти, направления и др.

Екипът на РЗИ – Пловдив ще обслужва граждани утре (18.09.24 г.) от 10:00 ч. до 15:00 ч. без прекъсване. Мобилният кабинет ще бъде позициониран в сградата на община Асеновград - на II ет. в помещението на бившата банка, от централния вход вдясно. При засилен интерес, от страна на асеновградчани, експертите посочват, че ще се помисли за повторно посещение в града за онези, които не са успели да посетят мобилния офис в утрешния ден.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин повдигна ризата на мъж, разкри измама на мафията от ...
Млад шофьор не спря на "Стоп", последва сблъсък с камион
Митрополит Николай прие новия директор на МВР Пловдив
По телефона от Пловдив: Ало, синът ти катастрофира и уби дете
В Пловдив има 212 000 регистрирани коли, още толкова влизат в гра...
Лъжи, амфети и сълзи белязаха делото на Метин, убил човек на пътя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).