Радио Веселина стартира най-голямото радиотурне от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:52 / 28.05.2007
1622
Радио Веселина стартира обиколка на България. Поводът - 15 години, които радиото отбелязва тази година. Екипът на Веселина ще излъчва наживо от 15 български града. Всеки вторник и петък водещите ще се настаняват удобно на някои от най-оживените точки на съответния град.

Първата локация е град Пловдив, откъдето всъщност Радио Веселина стартира излъчване преди 15 години. Цялата програма ще се излъчва абсолютно наживо от града на тепетата, като стартът е в 7.00 часа сутринта и ще продължи до вечерта в 22.00 часа. Началото ще сложат сутрешните водещи Деси и Дани от „Капучино". Щафетата ще поеме Светлана, която води „VIP Зона" - предаване, познато и от телевизонния ефир. След нея застъпва Мария с „Огледало", а вечерта е отредена за поздрави с Вера и Генади в „Честито". През целия ден водещите очакват приятели от Пловдив, с които да нищят любопитни теми, да се поздравяват с песен и да поговорят в и извън ефир. Освен обичайната програма, слушателите ще имат възможност да проследят интересни факти около събитията в града и да чуят откровения на популярни пловдивчани. Всичко това ще премине с любимата музика на България. Мобилното студио на Радио Веселина е в търговски център „Гранд".

Още един е поводът за националната обиколка на Веселина - от март месец радиомрежата получи нови честоти, с което градовете на излъчване стават 15. Радио Веселина остава лидер по слушаемост сред частните радиостанции в България.

Радио Веселина е част от медийната група SBS Broadcasting, която в България притежава още радиомрежа Витоша, Радио Атлантик и The Voice TV и радио.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...
Ексклузивно: Не приеха Небет тепе заради некачествено изпълнение!...
След тричасова транспортна блокада: Възстановиха движението през ...
Съединиха двата края на новия Бетонен мост!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).