ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Райна Петрова и Иван Тотев откриха обновен подлез и детска площадка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 09.09.2011Коментари (9)4343
Кметът на район "Централен" Райна Петрова и Областният управител на Пловдив Иван Тотев присъстваха на откриването на чисто нова детска площадка и обновен подлез за пешеходци, като и двата обекта се намират в непосредствена близост до надлез "Родопи", в самото начало на булевард "Санкт Петербург", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Петрова обясни, че не приближаващите избори са основната причина за това събитие, а най-вече фактът, че по тези, а и по други обекти в града, се работи поетапно, но целогодишно заради ограничените финансови средства.

По думите й "подлезът беше тъмен, нямаше осветление. Сега вече не е така, направена е връзка с уличното, така че цялата осветителна инсталация е прекарана наново. Стените бяха покрити в графити, а сега са пребоядисани и нещата постепенно се нормализират. При наличие на още малко финанси този подлез би могъл да придобие още по-приятен вид".

Детската площадка е изцяло нова и е построена по изричното настояване на живущи в квартала, който изпитваше наистина голяма нужда от нещо подобно, където децата да могат да играят и да се забавляват на воля, без да бъдат излагани на излишни рискове, предизвикани от натоварения трафик на намиращия се наблизо булевард.

По време на събитието Областният управител Иван Тотев изрази задоволството си от свършената от Райна Петрова работа, констатирайки обаче факта, че "не такова е състоянието на всички подлези и детски площадки в Пловдив. А именно - чисто, приветливо и осветено. Разбира се, има още много работа за вършене на всички нива в управлението на града", завърши Тотев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 10.09.2011 г.
0
 
 
Добрите намерения за създаване на детска площадка от която действително имаше нужда, за огромно съжаление са под знаменателя на предизборна кампания. Това е повече от очевидно и ще споделя защо. 1. В паркова част, която разполага с достатъчно голям терен като кошара за № брой добитък са заградени едва около 30 кв. м. 2. В цялото това "огромно пространство" нечий "гений" е разположил пързалка /може би възможно най-малката на шведската фирма HAGS/, пясъчник и люлка. Същия този "творец" изобщо не се е замислил, че дете, което ходи около пясъчника ще бъде отнесено от люлеещо се на люлката. 3. В това пространство предназначено за деца до 3 г., които определено имат нужда от придружител 5 деца и техните придружители започват почти да се прескачат. 4. При най-беглата съпоставка с други подобни съоръжения, като в парк "Каменица" и "Чайка" ще забележим, че около люлките се поставя т. нар. противошокова настилка, докато в случая за новооткритата детска площадка кой знае защо е преценено, че децата и родителите им трябва да се ровят в пясък. Нека когато се прави нещо то да бъде подобаващо. Тогава удоволствието от създаденото би оставило на заден план и най-нечистите намерения.
+7
 
 
и това е подлез след ремонт ??? за този "ремонт" ли се харчат парите ни. И се гордеят с т.н. "ремонт" - с паднала мазилка от тавана и изкъртена настилка. За драсканиците да не говорим ...
+8
 
 
Напънала се планината и родила мишка!
0
 
 
площадката не е зле,но алеите сте забравили/както се вижда.
+10
 
 
Нали хубава е инициативата ,красиво е ,нужно е ама толкова показност за една ограда и една люлка не бива ами викнете и ройтерс ,ббс, нюс и тн хахах смях тотев ,тотев същински бойко си хахахах пълен смях
+8
 
 
ми кво ъ се прай,:0)))))нали трябва да се трупат дивиденти....еееее, сега се броят глупаците!!!
+9
 
 
Ужас. Целият този цирк за една детска пързалка... Разбирам детска градина да откриват или нещо по-мащабно...
+10
 
 
Възмутително тъпа предизборна боза.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: