Район "Източен" защити сертификата за качество

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:28 / 15.07.2010
1648
И тази година администрацията на район "Източен" защити успешно сертификата за управление на качеството ISO 9001:2008. Резултатите от одита показаха, че обслужването на гражданите е с високо качество и удовлетворява изискванията на международните стандарти, съобщи кметът Петър Петров.
Държим всеки един човек, дошъл в кметството, да си тръгне удовлетворен от отношението към него и от обслужването, което получава, допълни районният кмет. Той още веднъж припомни, че "Източен" е районът, в който за първи път в Пловдив бе въведено удължено работно време за улеснение на гражданите.

Служба ГРАО въведе електронен подпис за който удостоверенията за раждане след 2009 г., а жителите на района, които живеят в чужбина, получават актовете за раждане на децата си, родени извън граница само за два дни. Всеки ден от 11 до 12 часа имам приемен ден, допълни Петров.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Деца с тротинетки се потрошиха в Пловдив
Поредно ПТП в Пловдив
Утре правят първа копка на проекта, за който в Пловдив се говори ...
Прокуратурата: Не следва да се изнасят повече данни от разследван...
Тези са кандидатите за депутати на ПП-ДБ в Пловдив
Пускат за движение новия мост над река Марица


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).