ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Район "Тракия" с богата програма през септември
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:45 / 13.09.2024Коментари (4)1731
©
Богата програма, изпълнена с културни и образователни мероприятия е организирана от район "Тракия" за септември. В тази връзка кметът на район "Тракия" Георги Гатев проведе срещи със зам.-кмета по сигурността Ангел Славов, началника на 5 РУ Иван Петков и началника на "Общинска полиция" Тодор Боюклийски.

Първото голямо събитие е бирен фест в парк "Лаута", който се провежда от днес до 15 септември. То е финансирано през бюджета на район "Тракия", като средствата бяха отпуснати от Общински съвет – Пловдив. Мероприятието ще бъде със свободен вход, като се предвиждат множество рок концерти, целодневни игри, спорт и забавления, улично изкуство и специални фуд кортове.

По време на срещата за мащабното събитие Георги Гатев и началниците на охранителните звена са начертали мерки за безпроблемното му протичане, спазване на обществения ред и безопасността на гражданите.

Второто голямо събитие ще се проведе на 22 септември от 9:00 до 15:00 часа. То е във връзка с Европейския ден без загинали на пътя. На него ще се изложат редки американски автомобили, като ще се правят демонстрации за безопасно движение по пътищата. В него ще се включат Съюза на българските автомобилисти, пожарната и полицията. Организатори заедно с район "Тракия" са и American cars and coffee Plovdiv. По време на събитието ще бъде за кратко затворено движението на бул. "Освобождение" пред магазин "Кауфланд", където ще се проведе събитието.

"На срещите коментирахме, както безопасността на гостите на събитията, така и най-добрата организация на движението, за да не затрудним придвижването на хората в район "Тракия". Сигурен съм, че двете събития ще предизвикат голяма интерес не само сред тракийци, но и всички пловдивчани", заяви Георги Гатев.

Третото събитие през септември ще се проведе на 29 септември, като то е насочено към най-малките и е с образователна цел. Двете най-големи рециклиращи компании в Пловдив "Марица полимер" ООД и "Холц" ООД в партньорство с "Комсед" и район "Тракия" ще направят модерен прочит на приказката на Елин Пелин "Сливи за смет". Този път ще се дават нови играчки срещу смет – непотребни и стари пластмасови играчки.

Идеята е децата да разберат за смисъла от разделното изхвърляне на отпадъците, както рециклирането на пластмаса и процесите, които я превръщат отново в нов продукт. Събитието ще се състои в парк "Лаута" от 10:00 часа на 29 септември.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ало Американско кафе в автомобил , мой братчед има Фире бирд ще представлява ли интерес? С испански номера е и стои в една плевня вече 5 6 години но това лято я припали и я искара за малко. Пиши тук за да говоря със сина му. за да прай ГО и там кот трябва да дойде от свиленградско.
0
 
 
Имаше години, в които САЩ правиха някакви интересни автомобили. Цялата интересност беше в нискооборотните многолитрови двигатели, които и тогава, и сега са много атрактивни. Говоря за т.нар. масълкар. Всичко от 15 години насам е отпадък, скрит отново под някакви гръмки двигатели с гръмки характеристики. Бих погледнал на автомобилите, ако са на моите години. Американско кафе? Моля ви се.
0
 
 
Извинете,програмата включва ли обиколка на новите бетонни свърталища на помаци и селяци?? Искам да разгледам и колите наспирали пред Гербер2 на знаци забранено паркирането чух ,че били поне 50 всяка вечер. А искам да видя и как булевардите от трилентови се превръщат в двулентови от паркирали коли. Моля дайте информация,че съм от Кърджали.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
Детско-юношески футбол
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: