Разчистват купчини асфалт от пешеходна алея в "Тракия" след сигнал на Plovdiv24.bg

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:50 / 05.08.2013
3622
Купчини асфалт стоят стоварени върху пешеходната алея на ул. "Цар Симеон I" в район "Тракия" вече месец и половина, за това алармира в редакцията на Plovdiv24.bg гражданин. Местоположението им е между блок № 104а и кръговото на ЖП гара "Тракия".

На 30 юни пловдивчанинът е сигнализирал с електронни писма Община Пловдив и районното кметство за проблема. Той заяви, че до момента не е получил отговор. Мъжът разказа, че първият път, когато е видял купчините с натрошен асфалт, те са били стоварени по същия начин - върху алеята. Така те блокирали всякакво движение.

"Дори видях една възрастна жена да ги заобикаля по мократа трева, защото оттам беше по-пряко. Този асфалт по-късно бе използван за изравняване на терена пред гаражите, които се намират в непосредствена близост, в което няма нищо лошо", обяснява гражданинът. 

След сигнал на наш репортер районният кмет на "Тракия" Костадин Димитров заяви: "Грешка е, че го складираме там. Това е материал, който се употребява за направата на паркинги, много по-евтино излиза. Там сме го оставили временно".

Димитров се извини на гражданите за създаденото неудобство и е категоричен, че ще махне асфалта и ще освободи пешеходната алея до дни.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).