Разследват незаконно използване на търговска марка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:48 / 15.07.2010
2379
В резултат на проведена днес, под ръководството на Районна прокуратура, полицейска операция на сектор "Преследване на икономическата престъпност" при ОД на МВР - Пловдив, е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител за това, че без съгласието на притежателя на изключителното право над търговска марка, я е използвал в търговската си дейност, научи Plovdiv24.bg.

С първоначалните действия по разследването, в склад в търговски център "Тракия", находящ се на ул. "Брезовско шосе" 180 и в камион, извършващ доставка към момента на провеждане на операцията, са били установени и иззети 79 кашона кутии с бонбони от защитена търговска марка.

Разследването все още е в начален етап. Предвиденото от Закона наказание е лишаване от свобода до пет години и глоба до 5000 лева. Предвидено е и отнемане на предмета на престъплението в полза на държавата и неговото унищожаване, независимо чия собственост е.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
16.07.2010 Иззеха близо 1000 кутии фалшиви бонбони
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Деца с тротинетки се потрошиха в Пловдив
Поредно ПТП в Пловдив
Утре правят първа копка на проекта, за който в Пловдив се говори ...
Прокуратурата: Не следва да се изнасят повече данни от разследван...
Тези са кандидатите за депутати на ПП-ДБ в Пловдив
Пускат за движение новия мост над река Марица


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).