Разтревожени майки от Пловдив: Защо бавят детските добавки?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
11:58 / 22.10.2013
12309
"Здравейте, пиша Ви по повод забавянето на детските добавки. От миналата седмица следя повечето сайтове, в които майките пишат за тях. Някои градове са получили парите си още в четвъртък, някои изобщо не знаят кога ще си ги получат. Безобразие е, още повече има родители, които разчитат на тези пари! Да не говорим, че социалните работници се изказват не много любезно в повечето случаи на запитване кога ще има пари по сметките. Неприятно е да няма определена дата, като например пенсиите, майчинските и т.н.

Редно ли е да няма определена дата и майките да ходят от 15-и по десет пъти да проверяват картите си до банкоматите. На въпросите социалните отговарят до края на месеца има много време. Направо безобразно отношение на институциите към децата ни", попита разтревожена пловдивчанка.

Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с шефката на "Социално подпомагане" Надя Танева, която увери, че по принцип парите се изплащат през последната седмица на месеца, макар понякога това да се е случвало и по-рано. От думите й стана ясно, че потвърждение на сумите ще се получи всеки момент и до дни хората ще си получат парите.

Виж коментарите (43)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-шумната генерация автомобили организира нощно каране по пловд...
Ето ги новите BMW-та на МВР-Пловдив, полицаи проведоха открити бе...
Бетонният мост в Пловдив вече е в историята
Христо Стоичков: От днес започваме нов живот
Гроздалина Георгиева за "Седмицата на занаятите" в Пловдив: Майст...
В Пловдив се проведе обучение на Монтесори учители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).