Разясняват Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:43 / 22.06.2009
741
Четири информационни еднодневни семинара с практическа насоченост ще се проведат до края на месеца в област Пловдив. Участниците в тях ще подобрят информираността си по отношение на възможностите, които се предоставят от Програмата за развитие на селските райони, ще се запознаят с практически казуси и ще получат отговори на конкретни въпроси, свързани с подготовката на документите за кандидатстване, покриване на критериите за допустимост на отделните бенефициенти по мерките, най-често допускани грешки и най-често задавани въпроси.

За живеещи, работещи, развиващи дейност в общините Родопи, Садово, Стамболийски, Първомай, Перущица семинарът ще е утре в хотел Лайпциг. В сряда пак там ще се проведе среща с представители на Куклен, Лъки, Марица и Кричим. На 25-и ще бъде семинарът в Хисар, а на 29-и - в Казанлък.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).