Ръководството на "Западен" гостува на пенсионери за празника им

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:21 / 02.10.2013
1469
Кметът на район "Западен" Димитър Колев поздрави пенсионерите от района по повод Международния ден на възрастните хора. Вчера той беше гост на Пенсионерския клуб в квартал "Прослав" заедно със своите заместници Ангел Славов и Нона Симеонова по покана на възрастни хора. На тях те пожелаха здраве, дълголетие и много, много настроение. Да отбележат датата в пенсионерския клуб се бяха събрали около 100 души, които прекараха няколко часа с много настроение. 

За това на първо място се погрижиха музиканти - членове на пенсионерския клуб, които изсвириха и изпяха песни от всички етнографски области на страната. 

Международният ден на възрастните хора се чества се от 1991 г. с резолюция на Общото събрание на ООН от 14 декември 1990 г. Той е в знак на почит към обществения принос на възрастните хора и за насърчаване развитието на едно общество за всички възрасти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).