СДС издигна лидера си Николай Караиванов за кандидат - кмет на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:27 / 03.09.2007
2366
Общоградското събрание на СДС в Пловдив единодушно подкрепи кандидатурата на Николай Караиванов за кмет. За кмет на район Централен сините номинираха адвокатът Иво Бояджиев, кандидат за този пост в район Западен е сегшният секретар на кметството Васил Сгуров, за същия пост в Южен ще се бори настоящият заместник кмет Атанас Панчов.

В останалите 3 района на града СДС не предлага имена за кметове. По всяка вероятност кандидатури за тях ще бадат издигнати след сключването на коалиционно спорязумение с сруги десни ратии. Преговори за таков в напреднала фаза се водят с Европейски демократичен път на Мария Капон, земеделските формации, новото време.

Според Николай Караиванов не са изключени и разговори с ДСБ. Листата за общински съветници ще се води от лидера на градскта организация и кандадат за кмет Николай Караиванов, следва го секретарят на организацията Божидар Божилов, в челните места са номинираните за районни кметове, както и ресторантьорката Тони Симидчиева и лидерът на МСДС Дяко Дяков. С гласуването си днес делегатите на конференцията дадоха и оценка на досегашните си колеги във властта.

Председателят на местния парламент Страшимир Дочкаво, членове на общинския съвет и администрацията са класирани след 15 място в листата. Прогнозите на СДС са за около 10 съветнии в следващия общински съвет. Кметът д-р Иван Чомаков не присъства на форума, което съпартийците му определиха като резултат на "дълбока лична драма". Те, обаче, изразиха надежда той да полезен на предстоящата кампания и определиха като успешни и двата му мандата като кмет. Информацията е на радио Пловдив.


Виж коментарите (0)

Още по темата (518):
24.01.2009 Юруков: Бареков ми предложи медиен комфорт срещу издигането на олигарх за кмет на Пловдив
31.12.2007 Няма да има досъдебно производство за купуване на гласове в Пловдив
10.12.2007 Захари Георгиев обвини за провала предизборния си щаб
12.11.2007 Йордан Бакалов: 40 са съветниците на СДС в областта
09.11.2007 Отложиха делото на партия "Ред, законност и справедливост"
09.11.2007 34 станаха жалбите срещу изборните резултати
Още новини от Новини от Пловдив:
След 18 месеца Пловдив ще има четирилентов скоростен път
Пловдивчанка: Жената бе прегърнала детето и крещеше на шофьора "Н...
Инцидентът в Пловдив: Част от детската количка е под автомобила
Електромобил блъсна неправилно пресичаща жена, бутаща количка с д...
Фирмата за смъртта на колоездача в шахтата: Имало е външна намеса...
Капацитет: Печалната истина е, че софиянци бяха повече от пловдив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).