СДС притиска ДСБ да поеме отговорност за управлението на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:50 / 22.03.2006
1006
Покана към ръководството на ДСБ в Пловдив за регулярни срещи и изработване на съвместни позиции по най-важните проблеми на управлението на града ще изпрати до 2 дни общинският лидер на СДС Николай Караиванов. Това съобщи самият той в отговор на въпрос на Дарик как ще постигне координация с десните партии в Общинския съвет при липсата на диалог със съветниците от ДСБ.

Караиванов призова ДСБ да поеме политическа отговорност за управлението на града, тъй като има свое представителство в него в лицето на кмета на район “Северен” Даниела Желязкова. Припомням, че след призива на лидера си Иван Костов да бъдат по-твърда опозиция представителите на неговата партия гласуват против предлаганите от кмета Чомаков и сините си колеги решения.

Поканата за съвместна работа с ДСБ е част от кампанията на новото ръководство на СДС в Пловдив “От проблем на проблем”, която ще бъде насочена към решаването на конкретни проблеми на града и хората в него – заяви пред Дарик общинският председател Николай Караиванов. Ръководството и съветниците от ОДС в пълен състав ще обсъждат в петък на последователни срещи с районните кметове каква помощ могат да им окажат за изпълнение на приоритетите. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Разбраха се: Общините Пловдив и "Марица" решиха за транспорта на ...
Съдът в Пловдив пусна срещу 50 000 лева арестувания диригент
Лекарка от Пловдив обясни защо преяждаме и качваме килограми, пос...
Пловдивският университет открива новата академична година
Много големи проблеми с водата в Пловдив от днес
Преподавател в ПУ: Изследователите казват, че са необходими 6 дес...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).