Савина Петкова: Откровеното невежество, придружено със силова арогантност и безпардонно незачитане на знанията, опита и труда на другите, не мога да приема

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:18 / 16.09.2024
8232
Във връзка с подадената оставка на заместник-кмета Савина Петкова, за която Plovdiv24.bg вече информира, самата Петкова реши даде разяснение по казуса. Ето какво написа тя във фейсбук:

Уважаеми пловдивчани,

Въпросът за моята оставка никога не е бил на живот и смърт, поне не за мен. Законът ми дава това право и реших да го използвам, подавайки своята оставка като заместник-кмет по “Транспорт" към община Пловдив. 

Вярвам, че този мой акт ще запази спокойствието и нормалната работна среда. Управлението под натиск не върши работа – нито за кмета Костадин Димитров, нито за мен, нито за "Браво, Пловдив“. Развитието на Пловдив и неговия градски транспорт не бива и не трябва да се превръща в заложник на вътрешнопартийни разправии. Не това е пътят, а силната политическа воля, доверие и професионализъм, за да бъдат решени натрупаните в годините проблеми в сектора. С извинения от трибуната няма да стане. Със задоволяване на лични амбиции, политическа алчност и неглижиране на проблемите - също. Не е честно спрямо пловдивчани.

Аз съм сред учредителите на сдружение "Браво, Пловдив“ и като кандидат за кмет на последните местни избори преследвахме целите си заедно. Държа да подчертая – заедно. Когато тръгваме в различни посоки, е нормално да се разделим. Откровеното невежество, придружено със силова арогантност и безпардонно незачитане на знанията, опита и труда на другите, не мога да приема. Успех на младите хора, дано са поели по верния път!

Използвам случая да благодаря на всички, с които работихме през последните няколко месеца - това са хората зад кадър, които ежедневно дават най-доброто от себе си, този тежък сектор да функционира.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1082):
16.09.2024 Костадин Димитров: Оставката на Савина Петкова си е нейно решение
16.09.2024 Трус в община Пловдив в ранни зори, заместник-кмет хвърли оставка!
12.09.2024 Градският транспорт на Пловдив обратно в Google Maps
12.09.2024 Кметът каза какво предстои по казуса със заместник-кмета по транспорт
11.09.2024 Савина Петкова: Много е тъжно! Не им прави чест, а са млади хора
11.09.2024 "Браво, Пловдив": Искаме оставката на заместник-кмета по транспорт
Още новини от Новини от Пловдив:
Млад шофьор не спря на "Стоп", последва сблъсък с камион
Митрополит Николай прие новия директор на МВР Пловдив
По телефона от Пловдив: Ало, синът ти катастрофира и уби дете
В Пловдив има 212 000 регистрирани коли, още толкова влизат в гра...
Ето я дружинката, млатила пловдивчанин заради чат с жената на еди...
Специален анализ казва има ли нужда от трета лента на АМ "Тракия"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).