Сдружението на издателите на бизнес софтуер стартира кампаниия ''BSA идва във вашия град''

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:36 / 18.02.2005
879
Със серия инициативи в Пловдив от 21 февруари Сдружението на издателите на бизнес софтуер /The Business Software Alliance – BSA/ стартира серия от регионални инициативи в подкрепа на използването на легален софтуер и защита на интелектуалната собственост под надслова „BSA идва във вашия град”.
Целта на кампанията е популяризирането на идеята за безопасна и законосъобразна електронна среда. Сред основните акценти ще бъде темата за легализацията на софтуера в малките и средни фирми и ефективното управление на техните софтуерни активи. Посланията ще бъдат насочени към крайните потребители на софтуер, мениджърите и системните администратори, които носят отговорност за правилното управление на софтуерните активи и законосъобразното придобиване и използване на компютърни програми.
В рамките на кампанията се предвиждат срещи-дискусии с представителите на регионалните печатни и електронни медии, академични форуми, разпространение на информационни брошури и координирани действия с правоприлагащите органи в съответния регион.
BSA е международна нестопанска организация, полагаща усилия за създаването на безопасна и законна онлайн среда. Сдружението представлява на международния пазар и пред съответните правителствени органи и организации световната софтуерна индустрия и партниращите й хардуерни производители. Членове на BSA са компании като Адоби, Апъл, Аутодеск, Бентли Систъмс, Борланд, Веритас Софтуер, Ейвид, Интернет Секюрити Систъмс, Макромидия, Майкрософт, МакАфи, Сайбейз, Саймантек, СНС Софтуер/Мастъркам, СолидУъркс, ЮДжиЕс, както и българските софтуерни издатели и разпространители АктСофт, Датекс, ДиТра, ЕнТи СиЕйчЕс и Прософт.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив
Обявиха конкурс за шеф на Транспортна болница в Пловдив
Близките на загиналия моторист Недялко Бакалски искат справедливо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).