Семинар за усъвършенстване на изпълнението на обществени поръчки се провежда днес в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:41 / 13.04.2005
728
Във връзка с необходимостта от прозрачност и ефективност при възлагането и изпълнението на обществени поръчки Българската стопанска камара, Стопанска асоциация град Пловдив и Агенцията по обществени поръчки, със съдействието на "Инициатива отворено управление" на Американската агенция за международно развитие организират семинар на тема "Усъвършенстване на практиките при възлагане и изпълнение на обществени поръчки". Той се провежда днес от 10.30 до 13.30 ч. в "Новотел Пловдив".
Приветствия към участниците в семинара ще поднесат Нина Радева - Председател на Комисията по бюджет и финанси на Народното събрание, Милен Велчев - Министър на финансите, Дебра Макфарланд - Директор за България на Американската агенция за международно развитие, Божидар Данев - Председател на Българската стопанска камара, и Миглена Павлова, Изпълнителен директор на Агенцията по обществени поръчки. Гледната точка на бизнеса относно процедурите за възлагане на обществени поръчки ще представи председателят на БСК Божидар Данев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).