Сергей Станишев ще открие Пролетния панаир в понеделник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:23 / 06.05.2006
1177
На 8 май, понеделник, министър-председателят Сергей Станишев ще открие 26-я Международен панаир на потребителски стоки и технологии в Пловдив. Очаква се тази година над 1200 фирми от 34 държави да покажат последните постижения в леката и хранителната промишленост.
Посещението на премиера в панаирния град ще започне в 10 ч. Той ще разгледа палатите, в които показват изделията си фирми от България, Индонезия, Полша и др.

В 11 ч. министър-председателят Сергей Станишев ще открие Международния панаир и ще участва във Форума на общините, който се провежда в рамките на търговското изложение. След това премиерът ще посети палатите, в които са представени специализираните предприятия и кооперации на хората с увреждания, и на фирмите от Гърция. За първи път южната ни съседка е страна-партньор на Пролетния панаир.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).