ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шефовете на "Чистота" и "Градини и паркове" получиха благодарствени писма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:53 / 17.10.2012Коментари (2)2377
© Plovdiv24.bg
Шефовете на Общинските предприятия "Чистота" Иван Стоянов, на "Градини и паркове" Стоян Алексиев и началник сектор на Общинска полиция главен инспектор Костадин Костов получиха благодарствени писма от кмета на "Западен" Десислава Желязкова, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На специална среща тя благодари за доброто взаимодействие на предприятията с районната администрация. Събитието се проведе по повод Деня на българската община - 12 октомври.

"Резултатите от бързата реакция на Вашите екипи по почистването, озеленяването и поддържането на обществения ред в района са на лице и всеки жител ги вижда и оценя положително. Благодаря за професионалното отношение към проблемите на "Западен" и качествено положения труд", обърна се към гостите Желязкова. Тя пожела на служителите на трите фирми професионални успехи, здраве, късмет и лично щастие.

"Задълженията, които имаме към пловдивчани, са еднакви за целия град, но с администрацията на район "Западен" работим много добре", каза в отговор гл. комисар Костов. Той припомни, че служители на сектор Общинска полиция указват съдействие при провеждане на масови мероприятия, извеждане на нередовни наематели от общински жилища, при отстраняване на незаконно строителство. "При всички акции и мероприятия сме срещали добра комуникация и взаимодействие както с кмета Десислава Желязкова, така и със служителите от администрацията", допълни още той.

"На територията на района има много и големи зелени площи, като парк "Отдих и култура", каза пък Стоян Алексиев. "Винаги сме работели в синхрон, като крайният резултат е зелените площи да бъдат винаги зелени, чисти и приятни за гражданите", уточни той. Алексиев допълни, че идеята на фирмата е не само да поддържа зелените площи, но съвместно с районната администрация на "Западен" да разширят нейната територия.

"Работи се много лесно, когато имаш лоялен и добър партньор", заяви от своя страна шефът на "Чистота" Иван Стоянов. Той припомни, че по време на тежкото зимно поддържане миналата година при обиколките и почистването с тях неизменно е била и Десислава Желязкова. Иванов изрази надежда за една по-лека зима, но допълни, че фирмата има готовност да посрещни всички предизвикателства на времето.

"Ще се постараем да осветим парковете и градинките така, че да бъде по-уютно на гражданите, а и по-лесно както на общинска полиция, така и останалите две фирми при поддържането им", отговори Желязкова. По този начин, допълни тя, се надявам драстично да намалеят поразиите в тях, като за това разчитам и на съдействие от страна на гражданите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
:Д:Д:Д:Д:Д, Тиквата Алексиев бил получил благодарствено писмо, драма :Х
0
 
 
А за обикновенните хорица дето работят похвала нямали?Само шефовите ли са герой в тези писма?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Пловдив отбелязва Деня на Независимостта
Крал Чарлз е болен от рак
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: