Шефовете на "Чистота" и "Градини и паркове" получиха благодарствени писма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:53 / 17.10.2012
2377
Шефовете на Общинските предприятия "Чистота" Иван Стоянов, на "Градини и паркове" Стоян Алексиев и началник сектор на Общинска полиция главен инспектор Костадин Костов получиха благодарствени писма от кмета на "Западен" Десислава Желязкова, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На специална среща тя благодари за доброто взаимодействие на предприятията с районната администрация. Събитието се проведе по повод Деня на българската община - 12 октомври.

"Резултатите от бързата реакция на Вашите екипи по почистването, озеленяването и поддържането на обществения ред в района са на лице и всеки жител ги вижда и оценя положително. Благодаря за професионалното отношение към проблемите на "Западен" и качествено положения труд", обърна се към гостите Желязкова. Тя пожела на служителите на трите фирми професионални успехи, здраве, късмет и лично щастие.

"Задълженията, които имаме към пловдивчани, са еднакви за целия град, но с администрацията на район "Западен" работим много добре", каза в отговор гл. комисар Костов. Той припомни, че служители на сектор Общинска полиция указват съдействие при провеждане на масови мероприятия, извеждане на нередовни наематели от общински жилища, при отстраняване на незаконно строителство. "При всички акции и мероприятия сме срещали добра комуникация и взаимодействие както с кмета Десислава Желязкова, така и със служителите от администрацията", допълни още той.

"На територията на района има много и големи зелени площи, като парк "Отдих и култура", каза пък Стоян Алексиев. "Винаги сме работели в синхрон, като крайният резултат е зелените площи да бъдат винаги зелени, чисти и приятни за гражданите", уточни той. Алексиев допълни, че идеята на фирмата е не само да поддържа зелените площи, но съвместно с районната администрация на "Западен" да разширят нейната територия.

"Работи се много лесно, когато имаш лоялен и добър партньор", заяви от своя страна шефът на "Чистота" Иван Стоянов. Той припомни, че по време на тежкото зимно поддържане миналата година при обиколките и почистването с тях неизменно е била и Десислава Желязкова. Иванов изрази надежда за една по-лека зима, но допълни, че фирмата има готовност да посрещни всички предизвикателства на времето.

"Ще се постараем да осветим парковете и градинките така, че да бъде по-уютно на гражданите, а и по-лесно както на общинска полиция, така и останалите две фирми при поддържането им", отговори Желязкова. По този начин, допълни тя, се надявам драстично да намалеят поразиите в тях, като за това разчитам и на съдействие от страна на гражданите.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).