Шофьор: Как сега да разбера какъв е сигналът на светофара?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:22 / 05.05.2024
9029
"От много години забелязвам, че има проблем на кръстовището до ТЦ "Форум Тракия" на бул. Шипка и бул. Съединение. Надявах се, че след обновяването на светофарните уредби в "Тракия" да бъдат поставени и там, но, уви". Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg гражданин, който е активен шофьор и редовно преминава през това кръстовище. Ето кaкъв е проблемът, който ни описва:

"Когато изчаквате на червен сигнал светофара във всички посоки, имате възможност да гледате светофара, който е до Вас или този над Вас, но при зелен сигнал на светофара и маневра при ляв завой на всички части от кръстовището, е необходимо да изчакаме насрещно движещите си коли по пътя с предимство. От тук обаче следва моя въпрос: "Аз как да разбера какъв е сигналът на светофара, когато навляза в кръстовището, след като срещуположни светофари на нито един от стълбовете няма!" Т.е. оставаме в кръстовището на риск, докато всички минат или бъдете пуснете! Надявам се новината да стигне до ОП "ОКТ", а те от своя страна да вземат мерки и да поставят срещуположни светофари на всички части от кръстовището!", гласи още в сигнала си гражданинът.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).