Шофьор с пловдивска регистрация се блъсна челно в камион в Монтанско

Автор: Петър Дучев
Коментари (0)
10:31 / 05.11.2023
1826
Водач на лек автомобил е настанен за лечение в МБАЛ Монтана със средна телесна повреда, след като предизвикал катастрофа с товарен автомобил, разбра "Фокус".  

В събота около обяд "Тойота Ярис", с пловдивска регистрация, се придвижва от  Берковица към Монтана. Колата е управлявана от 68-годишен водач от Карлово.

При изпреварване се удря челно в насрещно идващ товарен автомобил "Мерцедес" с монтанска регистрация, управляван от 42-годишен водач от града.

Вследствие на удара се откъсва предното ляво колело на лекия автомобил и се удря в "Дачия" със софийска регистрация, с водач 45-годишен софийски жител, движещ се в посока към гр. Монтана.

При настъпилото ПТП е причинена средна телесна повреда на водача на лекия автомобил от Карлово, който е настанен за лечение в МБАЛ Монтана със счупени лицеви кости, изместена тазобедрена става и комоцио. Няма опасност за живота на пострадалия.

Пробите за употреба на алкохол на водачите, участници в ПТП-то, са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Монтана.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това е подигравка!
Почерня от полиция, униформени не пускат хората до близкия магази...
Костадин Димитров и Георги Георгиев: Да бъдем близо до хората е и...
Меганаглец бе хванат в крачка в Пловдив, на ход е полицията
Кючука показа как се прави!
Ученици спретнаха голяма изненада за учителите си в пловдивско уч...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).