Шофьорката, която махна загражденията: Свирят ми и ме псуват, защото няма къде да се съберем 3 коли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:32 / 18.01.2024
15888
Plovdiv24.bg дава думата на младата жена, която си позволи да махне заграждения от улица в Пловдив. Ето какво сподели тя под поста, в който заради действията си бе наречена патица:

"Ако някой ми обясни тук защо умните инженери са сложили 2 ленти за надясно и от лявата къде точно да продължа да карам? В насрещното или да сека пътя на дясната лента, защото всеки ден минавам от там и тъй като веднага след десния завой завивам наляво, аз карам в лявата лента, която е за надясно и започват да ми свирят и да ме псуват, защото няма къде да се съберем 3 коли (2 за на дясно и 1 от насрещното).

За въпросната случка този забранителен знак не му е там мястото - вместо да се облекчи трафикът и да може да ползват двете ленти за надясно, което и без това е почти невъзможно, умниците са затворили лентата. Ами сложете временни знаци, временна маркировка, нещо, което да укаже, че лентата за надясно не може да се ползва.

За кратерите, които стояха месеци наред там, няма да коментирам, колко хора си разбиха колите, картерите, гумите и джантите. Разбирам, че е по-лесно да се поставят 77 пейки на 500 м, отколкото да се регулира правилно движението. Вчера едно момче ги махна, днес аз, утре някой друг. Кога ще се започне да се ремонтира и регулира като в белите държави? Явно всеки ще прави каквото си иска".

И обясни за заснетото кратко видео с нейно участие:

"Диалогът ми беше съвсем нормален, те са изрязали видеото, обясних причината, поради която няколко дни подред се маха този знак от различни хора, не само от мен. Възпитана съм да не отвръщам на обиди и да не ставам с глупака глупак".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако утре си купите апартамент в този комплекс, получавате безплат...
Този уикенд в Пловдив ще се проведе най-голямото събитие за домаш...
Талантливо момиче от Пловдив е сред победителите в националния ко...
Посочиха смущаващ факт покрай трагедията със загиналите край "Гра...
Кметът на Пловдив: За три дни решихме голям проблем
Успешна японска компания инвестира 60 млн. лв. в завод край Пловд...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).