Сигнал: Пред магазин в Пловдив има стена на срама с обидни надписи като "КРАДЕЦ"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
18:46 / 01.06.2024
8044
Читателка на Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията, за да разкаже за един фрапантен случай и унизително отношение на квартален магазин към своите клиенти. Освен че там има стена на набедени за крадци възрастни хора, служителите не позволяват на пазаруващите да си избират от стоката. За подобен случай Ви разказахме наскоро, когато пък на клиент не беше позволено да си избере марули.

Ето подробностите от сегашната случка:

Уважаема редакция на Plovdiv24,

Пиша Ви, за да изразя дълбокото си възмущение и тревога относно случващото се в хранителен магазин на ул. "Цар Асен" 39. Магазинът е квартален и въпреки че е удобен за жителите, цените на продуктите са изключително завишени. Това е първият проблем, но далеч не най-сериозният.

Собственикът на магазина се държи изключително грубо както с персонала, така и с клиентите. Най-потресаващо е, че пред магазина е направена "стена на срама", където са окачени снимки, предимно на възрастни хора, пенсионери, с обидни надписи като "КРАДЕЦ". Няма никакви доказателства за тези обвинения, но те излагат и унижават хората пред целия квартал.

Последният случай, който ме накара да Ви пиша и да поискам Вашето съдействие, беше особено шокиращ. Видях възрастна дама, която си слагаше ягоди от щайга, оставена пред магазина. Собственикът дойде и започна да ѝ крещи и да я обижда за това, че си избира ягоди – при положение че те са оставени в открити щайги с идеята всеки да се самообслужи и да заплати вътре на касата. Това поведение е напълно недопустимо и унизително.

Моля Ви за съдействие в тази ситуация. Необходимо е да се обърне внимание на тези злоупотреби и да се вземат мерки срещу това неприемливо отношение към клиентите и персонала. Надявам се, че Вашата медия може да помогне за подобряване на условията и справедливото отношение в нашия квартал.

С уважение,

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Немски гражданин бере душа в болница в Пловдив
Меганаглец с грозно изпълнение пред дюнери в центъра на Пловдив
Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно
Пожарът на Младежкия хълм е овладян
Първи кадри и информация за естеството на пожара на Младежкия хъл...
"Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).