Скандално! БСП превърна Общината в разграден двор! "Изтеглиха" Константинов от зам.-кметското място, спускат там провалилия се навсякъде Баташки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (46)
09:45 / 20.11.2010
7368
БСП изтегля Александър Константинов като заместник-кмет и предлага на негово място доц. д-р Илия Баташки. Това решение на пленума съобщи заместник-председателят на градската организация Тодор Петков. В ситуацията няма драма, започваме да тестваме нашите кандидати за кметове, обявиха "червените".

По този начин "социалистите" не се съобразиха с волята на коалиционните си партньори и най-вече на кмета Славчо Атанасов. БСП в Пловдив се разпада с гръм и трясък и повлича надолу местното управление и града ни като цяло. Всички знаем на какво е способен тотално компрометирания Баташки, особено когато му се даде власт и пари за управление. Нищо хубаво не очаква Пловдив през оставащата по-малко от година на мандата. На "доктора" са му достатъчни.

В близките дни доц. Баташки ще напусне директорската позиция в УМБАЛ "Св. Пантелеймон", за да навлезе в същността на дейностите, които поема в общината. Предвид подписаното споразумение за управление на града и залегналата в него точка за подобряване на управленския и административен капаците той не очаква противопоставяне от страна на Славчо Атанасов. Доц. Баташки ще подаде оставка като председател на градската структура, както Plovdiv24.bg по-рано съобщи. 


Виж коментарите (46)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Томи Бозвелиев е загиналият шофьор от жестоката катастрофа в Плов...
Мъж събори с ритник камера на КАТ в Пловдив
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).