ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Славена Вътова е Мис България 2006
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:29 / 26.03.2006Коментари (21)8054
©
В палата No2 в Панаирното градче в Пловдив се проведе конкурса Мис България 2006. Още преди началото на конкурса нечие безумно решение породи конфликт между репотерите от пресата и охраната след като те трябваше да бъдат изведени насила извън близостта им до телевизионните камери на Нова телевизия. Самият конкурс, проведен професионално бе накъсан от множество реклами с много повече от разрешените от СЕМ 12 минути на час рекламно време.
От 36-те момичета участвали в конкурса титлата бе дадена на Славена Вутова. След конкурса участничките празнуваха в Пловдивския Planet club и прибирайки се в малките часове на ноща успяха да събудят гостите на хотел Марица, където те са настанени. Информацията е на Ероганс.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
шуменка
на 11.12.2006 г.
0
 
 
Не че се хваля,но и аз познавам Славена и то още преди да започне да се занимава с манекенсво.Тя е един наистина топъл и истински човек.В нея са събрани най-човешките качества:умна,красива и интелигентна,доста еродирана за възраста си.Да конкурса наистина беше нагласен!Предния ден във весник "Труд"излеза статия с имената на победителките,но неиното име не беше сред тях.На пурво място бе обявена бургазлийката с големите цици.Тогова на Славена и стана супер криво и беше на път да се откаже да учасва.Е това трябва да ви наведе на мисълта,че този път журито гласува по съвест.Няма как да си е платила победата,защото тя е обикновенно момиче от малък град и без особени възможности за даване на излишни пари.Тази победа си я заслужаваше и е в пълното си права да се надува.Но тя и за миг не се направила на много яка пред някаго,това е под неиното достоинсво.Ето това я прави такъв страхотен човек.
Aнонимен
на 01.11.2006 г.
0
 
 
ne ia poznavam Slavencheto, moje bi naistina e super momiche, no zavaliata si e baya groznichka. Moje bi niakoi zagoreli shte kajat che i az sam zloba, no mislia che v bg imame mnogo po-krasivi jeni. Gorkata vse edno che kamion i e minal prez fizionomiata, tolkova e smachkana... otnachalo misleh che snimkov defekt, no sled tova pregledah i drugi snimki i se okaza, che fizionomiata i e takava. Moje da e mnogo dobro i inteligentno momiche, no za Miss ne stava. A pak trite podglasnichki, mogat samo da igraiat talasami bez grim. Kak moje, be? koi gi izbira tezi "nabedeni" krasavici. Che po ulicite shte nameria po krasivi momicheta.... Phuuu da te e sram !
Недоволна
на 10.04.2006 г.
0
 
 
Здравейте, дображелатели, привърженици на урода Славена. Днес прочетох новината: Алис Паникян получи короната от предшественичката си Наталия Глебова, носителка и на титлата "Мис Вселена 2005". Моля ви, направете си труда и вижте снимките на Алис и после говорете за Славена. Алис е истинска красавица и за такова момиче, каквито наистина има много в България, страшно щях да се радвам, ако беше спечелила конкурса. Но Славена е, добре, приемам твърденията ви, че е готин човек, сигурно си има качества като личност... /И, мили хора, не се пише еродиран, а ерудиран, но това откъде ще го знаете пък вие/. Та така, Славенчето сигурно има качествата, които изтъквате, но как те ще й помогнат да блесне другите момичета на международен конкурс - не знам. Евала за Алис, това момиче е наистина невероятно, но в България корупцията си вирее и няма сила, която да й противостои. За Жени - кефете й се и на нея. Тя, между другото, е на средна възраст наистина. А колкото до мен, благодаря ви, че се грижите за комфорта ми, но не се притеснявайте, има кой да помисли за него. Поздравявам ви за страхотния вкус. Специални привети на Ники и Жечко Вичев.
ники
на 04.04.2006 г.
0
 
 
Чета и се смея...Славена е най-невероятното момиче,което познавам,така че моля ви гледайте себе си и собствените си проблеми и не се излагайте с тези смешни коментари,за които и вие сами не си вярвате :))) Давам си думата,че тя ще се представи блестящо!(Хей Жечко,greetings from USA :PPP)
Жечко Вичев
на 04.04.2006 г.
0
 
 
Мога само да ви се смея на тъпите разсъждения. Познавам я лично. Изключително еродиран и ведър човек. Истински красива. А колкото до титлата - което и момиче да беше станало Мис БГ, все щеше да има недоволни хора и тъпи изказвания както повечето тук. Мисля, че тази награда не се дава лесно и евала на Славенчето, че въпреки титлата и ходенията в София тя пак си остана същата. Супер готина и земна. So BIG fuck OFF 4 all the haterz!!! П.С. Относно последното изказване мога само да кажа - без коментар. Поредният човек от женски пол, който доказва, че тук в България виреят изключително много незадоволени и злобни жени на средна възраст. Добре, че я има Жени, защото ако ти ни представяше на Мис Свят много щях да ти се смея.
Жечко Вичев
на 04.04.2006 г.
0
 
 
Мога само да ви се смея на тъпите разсъждения. Познавам я лично. Изключително еродиран и ведър човек. Истински красива. А колкото до титлата - което и момиче да беше станало Мис БГ, все щеше да има недоволни хора и тъпи изказвания както повечето тук. Мисля, че тази награда не се дава лесно и евала на Славенчето, че въпреки титлата и ходенията в София тя пак си остана същата. Супер готина и земна. So BIG fuck OFF 4 all the haterz!!! П.С. Относно последното изказване мога само да кажа - без коментар. Поредният човек от женски пол, който доказва, че тук в България виреят изключително много незадоволени и злобни жени на средна възраст. Добре, че я има Жени, защото ако ти ни представяше на Мис Свят много щях да ти се смея.
Недоволна
на 03.04.2006 г.
0
 
 
Тук виждам, мили шумьенци, че сте се наговорили да си защитавате маймуната, та дано и на другите хора им се види по-симпатична. Не знам дали е правила свирки или не, и дали изобщо може да ги прави, но знам, че не е за тази титла. За несъразмерната й физиономия, която направи впечатление на всички, прочетох в много реакции, описани и по сайтове на вестници и в други форуми. Вероятно само на вас в Шумьен ви се вижда хубава, нормално е да проявявате местен патриотизъм, но погледнете реално на нещата, вижте истината. По отношение на това дали си има приятел и дали той й е съученик, не го навирайте постоянно в очите на хората, защото при онази курветина Жени Калканджиева, всичко което се е завъртяло е курве на квадрат, там друго не вирее. Това не са злобни твърдения, това е самата истина. Жени е адски неграмотна жена, която не може да напише едно изречение без правописна грешка, но това не й пречи да прави свирки на мутри. А нейните момичета обслужват всички чичко-паричковци, които искат да бъдат обслужени. Жалко е, че тази уродлива мома ще ни представя на Мис Свят, но щом Жени така е решила, така ще е...
Дени
на 03.04.2006 г.
0
 
 
Аве защо толкова завиждате?Според мен Славена беше най-красива и правилно направиха,че я коронясаха!А за тея с*рки дето четох....съмнявам се,че е така,просто вие АНОНИМНИ(те) сте в грешка!Защо като спечели тази,която не ви харесва пускате слухове,че е била проститутка или всичко е нагласено?!А относно тая Малта Пандева...много странно име и фамилия.Дори си мисля,че я харесвате само защото имала най-голям бюст от там участващите...И ми прилича на гущер!(Да не се убиждат почитателите,ама това е мое мнение!)
Ивайло
на 02.04.2006 г.
0
 
 
Към всички които не харесват Славена. Вижте какво. Познавам Славена от години. Познавам я по добре дори от приятеля и, на който тя не е изневерявала никога. Не само, че тя е мила и нежна, ами дори след, като спечели и Мис черно море и Мис Шумен, тя си остана все същото момиче, без както обикновенно става да хвръкне в небесата. Ако искате да знаете, можеби тя наистина беше най - красивото и естествено момиче от всички останали.
Веско
на 29.03.2006 г.
0
 
 
Познавам момичето от едно училище сме аз съм от град Шумен.Аз не се кефя на славена защото е хубава за защото е умна и добра лъчезарна и ако ви интересува си има приател колкото нея приатели от деца не е като другите малки проститутки
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Секретна операция: Задържаха известен диригент за присвояване на много пари
Български национален отбор по футбол
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Марица в Трета лига, сезон 2024/2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: