ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Слави Георгиев: Мутризиралото се българско общество има своите "достойни" представители още сред 10-11 г. младеж, която в пубертета вече е с отлично криминално поведение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 29.08.2024Коментари (11)7369
©
Общинският съветник от Пловдив Слави Георгиев сподели мнение относно случващото се около попфолк певицата Диона. Това, което обаче той направи в коментара си, е ретроспекция на цялото ни българско общество и в часност пловдивското:

Ето какво сподели той, видя Plovdvi24.bg:

Има ли смисъл от лов на вещици и какво ще помогне това? Денислава Сашова, позната като Диона. Нямам никакво намерение да защитавам тази иначе симпатична жена. Но да се напада Диона за противообщественото и поведение е като да обвинявате утрото, че е виновно за махмурлука ви.

В една пловдивска квартална гимназия, преди 15г. директорката сподели, че от 600 ученика под 60 са от нормални семейства. Преди 15г. под нормални се разбираше, такива, чиито родители са в България, а не в чужбина, или поне единият от тях, не се отглеждат от баба си и дядо си, или са директно на режим самоотглеждане, или родителите им не са разведени.

Това преди 15г.

Днес положението е още по-трагично. Че то цели елитни гимназии в Пловдив са целодневно на лека дрога. Няма вечер, в която да няма сбивания и пребивания между момчешки и момичешки банди. Прокрадващото се по медиите е само върхът на цял айсберг на един невидим свят. Да, банди.

Бавно и плавно мутризиралото се българско общество има своите "достойни" представители още сред 10-11г. младеж, която в пубертета вече е с отлично криминално поведение. Всичко това пред безпомощния поглед на родителите, ако въобще ги има или се интересуват от децата си, пред безпомощните училищни управи, пред случайно, или не незаинтересования поглед на МВР (алоооо, Пловдив е покрит с гъста мрежа от наркоразпространение на лека дрога, опиати, да не говорим за т.н. балони, чието съдържание се продава свободно в множество крайучилищни лафки).

Та какво ни е крива Диона, когато цели поколения, биха напълнили ТВУ от раз, ако тази институция още съществуваше, а отговорните институции са пълни с функционално некомпетентни служители.

Днес някой се блъснал с колата си и приключил земния си път, вечерта съученичка пребила другарчето си, защото не е от "правилния" футболен отбор, на другия ден дружно надрусване със "синьото" или "зелената енергия" по крайбрежието на Марица или тепетата. Няма излишен свят хора. Това са нашите поколения, българските, те са директно отражение на възрастните. Срамът е за целия народ и държава.


Още по темата: общо новини по темата: 21
11.09.2024 »
01.09.2024 »
31.08.2024 »
31.08.2024 »
30.08.2024 »
30.08.2024 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
става за плющене-не знам само като я видя сутринта без грим дали няма да избягам-за умствения багаж няма да говорим
0
 
 
Не се паникьосвайте, това е бъдещето, утрешното поколение на България. Тази дори и не разбира какво е направила! Не случайно хората казват, че простият не може да разбере колко е прост, просто защото е прост. Сега и да я попиташ какви изводи си е направила, няма да може да ти отговори. За нея това е хейт, защото и завиждат, че е млада, красива и финансово успешна. А за да осъзнае, че това, което си направила, е грешно, трябва да попадне в такава ситуация. Тя няма деца в момента, не я интересува. Когато има, и види детето си да прави линийка на телефона, ще я попитам ще го поздрави ли, или ще му набие канчето!
+1
 
 
Тази утайка Диончето е за затвор! С много бой и труд се превъзпитават подобни уроди! Точка!
0
 
 
Заради "примери" като Диона, съм За повторното отваряне на Белене, именно за "реабилитация" на такива чудовища!
0
 
 
До като не се отървем от всички тези в кавички звезди,няма да се оправим + татуираните назобени комплексари. Също така трябва да се потърси сметка и на медийте и телевизийте защото те ни ги насаждат като стериотип в разни пропаднали предавания и прочие.
0
 
 
До като не се отървем от тия боклуцу в кавички звезди,няма да се оправим+татуираните назобени комплексари. Също така трябва да се потърси сметка и на медийте и телевизийте защото те ни ги насаждат като стериотип в разни пропаднали предавания и прочие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Избори в САЩ
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: