Слави Георгиев: Мутризиралото се българско общество има своите "достойни" представители още сред 10-11 г. младеж, която в пубертета вече е с отлично криминално поведение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
08:37 / 29.08.2024
7421
Общинският съветник от Пловдив Слави Георгиев сподели мнение относно случващото се около попфолк певицата Диона. Това, което обаче той направи в коментара си, е ретроспекция на цялото ни българско общество и в часност пловдивското:

Ето какво сподели той, видя Plovdvi24.bg:

Има ли смисъл от лов на вещици и какво ще помогне това? Денислава Сашова, позната като Диона. Нямам никакво намерение да защитавам тази иначе симпатична жена. Но да се напада Диона за противообщественото и поведение е като да обвинявате утрото, че е виновно за махмурлука ви.

В една пловдивска квартална гимназия, преди 15г. директорката сподели, че от 600 ученика под 60 са от нормални семейства. Преди 15г. под нормални се разбираше, такива, чиито родители са в България, а не в чужбина, или поне единият от тях, не се отглеждат от баба си и дядо си, или са директно на режим самоотглеждане, или родителите им не са разведени.

Това преди 15г.

Днес положението е още по-трагично. Че то цели елитни гимназии в Пловдив са целодневно на лека дрога. Няма вечер, в която да няма сбивания и пребивания между момчешки и момичешки банди. Прокрадващото се по медиите е само върхът на цял айсберг на един невидим свят. Да, банди.

Бавно и плавно мутризиралото се българско общество има своите "достойни" представители още сред 10-11г. младеж, която в пубертета вече е с отлично криминално поведение. Всичко това пред безпомощния поглед на родителите, ако въобще ги има или се интересуват от децата си, пред безпомощните училищни управи, пред случайно, или не незаинтересования поглед на МВР (алоооо, Пловдив е покрит с гъста мрежа от наркоразпространение на лека дрога, опиати, да не говорим за т.н. балони, чието съдържание се продава свободно в множество крайучилищни лафки).

Та какво ни е крива Диона, когато цели поколения, биха напълнили ТВУ от раз, ако тази институция още съществуваше, а отговорните институции са пълни с функционално некомпетентни служители.

Днес някой се блъснал с колата си и приключил земния си път, вечерта съученичка пребила другарчето си, защото не е от "правилния" футболен отбор, на другия ден дружно надрусване със "синьото" или "зелената енергия" по крайбрежието на Марица или тепетата. Няма излишен свят хора. Това са нашите поколения, българските, те са директно отражение на възрастните. Срамът е за целия народ и държава.

Виж коментарите (11)

Още по темата (21):
11.09.2024 Директорът на КЗП: Изтегляме спешно тези продукти от пазара
01.09.2024 Надя от "Ергенът" скочи на Диона: Изключително притеснена съм!
31.08.2024 Затлъстяване, инсулинова резистентност и нарушена нервна система - само част от рисковете при енергийните напитки
31.08.2024 Вики от "Мастило" коментира Диона
30.08.2024 12 обекта в Пловдив продават прахчетата на Диона
30.08.2024 Проверките продължават: Изземат енергийните прахчета от рекламата с Диона
Още новини от Новини от Пловдив:
Лудница по автобусна линия 9
Втори ден опитват да отстранят ВиК авария в "Тракия"
Няколко градски линии възстановяват маршрутите си по западното пл...
Топ атракцията на Пловдив с нов график
Авария в Пловдив, хиляди са без вода
Ето го водача на листата на "Възраждане" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).