След поредната катастрофа на кръговото до Панаира: Блъснатият е добре, свърши ли си работата полицията обаче?

Автор: Васил Динев
Коментари (15)
11:40 / 17.05.2016
15314
Блъснатият вчера велосипедист е без сериозни наранявания. Това съобщиха от пловдивската полиция. Междувременно читател на Plovdiv24.bg изказа мнението си относно създалите се задръствания там заради въпросната катастрофа. Ето го и него:

"Здравейте, пиша Ви Във връзка с грубо отношение на органите на КАТ. Вчера на кръговото кръстовище на Панаира се случи инцидент с велосипедист. Дано всичко да е наред с пострадалия. Органите на КАТ отцепиха кръстовището, като пропускаха движение, но никой от тях не регулира, а предимството се осъществяваше по правилата за движение в кръгови кръстовища. 

Това причини потокът по бул. "България" от запад на изток да достигне до средата на отсечката между хотел "Санкт Петербург" и бившия "Нева" - отсечка от няколко километра.

Когато достигнах кръговото, видях полицай, който просто седеше отляво на самото платно и не вършеше нищо.

Най-учтиво, започвайки с "Извинявайте", го уведомих за ситуацията със задръстването и го помолих, ако може, да регулират движението и да облекчат трафика, каквото те би трябвало да вършат. 

Отговорът му беше доста груб, че те регулират движението. Аз попитах как точно и ако може да пропуснат трафика от бул "България", тъй като другите булеварди още не бяха задръстени. 

Последва отговор - какво искам аз, те регулирали. Полицаят просто си седеше и нищо не правеше и аз тръгнах набързо, за да не създавам допълнително проблеми.

Наистина съм разочарован от отношението, бездействието и дори наглостта на тези хора, на които ние им плащаме заплатите, а и не само, а в замяна не получаваме нищо, дори отношение".


Виж коментарите (15)

Още по темата (2):
16.05.2016 Полиция и свидетели: Колоездачът е виновен за катастрофата до Панаира!
16.05.2016 Велосипедист бе блъснат на кръговото на Панаира, задръстването е голямо
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).