ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
След яростна съпротива: Полицията закова 29-годишен, намушкал с нож младеж в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 03.11.2023Коментари (7)17437
©
Полицаи от Първо РУ задържаха пловдивчанин, причинил телесна повреда по хулигански подбуди на непълнолетно момче. Активната им работа започнала в сряда, непосредствено след получен сигнал за случилото се около 18.45 ч. на кръстовище между бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Димитър Талев" в областния град. Това съобщиха от полицията в Пловдив.

Според предварителната информация, докато чакал да пресече на пешеходна пътека, тийнейджърът бил ударен с нож в гърба от непознат минувач, който веднага след това избягал. На пострадалото момче е оказана медицинска помощ в болница, а в хода на организираните незабавни оперативни и издирвателни действия е установена самоличността на нападателя – на 29 години.

Вчера, когато бил потърсен от полицаите на адреса му, мъжът ги посрещнал въоръжен с два ножа и оказал яростна съпротива при задържането, което наложило спрямо него да бъде използвано помощно средство тейзър.

Отведен е в ареста на Първо РУ, а за случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив. Работата за изясняване на случая продължава според указанията на наблюдаващия досъдебното производство прокурор.


Още по темата: общо новини по темата: 3
03.11.2023 »
03.11.2023 »
03.11.2023 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Казарма му е майката за такива келемета.Ауди ли,да търка триозката докато му дойде акъла.
+1
 
 
Защо не е убит тоя? Докога ще плащаме заплати на някви плужеци полицаи които ги бият където и както си искат
+9
 
 
Вчера се движа пи бул.Източен посока Ботев стадиона. След кръстовището на Инсата има пешеходен светофар. Той светеше червено и бях пуснал колата по инерция,пред мен чайаше сеат. Светна зелено сеата тръгна и аз дадох газ зад него. Направи 10 метра и рязко спря в средата на булеварда. Щях да го ударя отзад свирнах с клаксона,пуснах десен мигач и тръгнах да го заобикалям от дясно в средна лента. В момента на изравняването със сеата погледнах към пасажера,той беше свалил прозореца и псуваше и плюеше по колата ми. Беше на видима възраст 25г някъде. Спрях и го попитах какво иска,той ми отговори ,че нямал съм право да свиря и ,че щял да ми е*е майката. Водача каза,че бъл спрял за да пиздрави негов приятел който се намираше в крайна дясна лента с ауди Q5 ули Q7 не видях точно. Тръгнах защото ми е писнало от малки лайнари. Минах светофара на Ботев страдиона и погледнах в дясното огледало как аудито се е засилило и дойде до мен. Започна да ме натиска с колата, да ме сече. Разговора с него беше същия,няма да свириш ще ти е*а майката и не знам какво още. Та така, града се напълни с всякаква сган,които се мислят за някакви мутри и така нататък,филмирани келеши и темподобни индивиди.
+3
 
 
Не останаха нормални хора, всеки ден все по-откачени престъпления се извършват. Държавата не възнамерява ли да работи поне на 30% капацитет? За вземане на данъци, кражби и престъпления е първа! Да се самосезират всички нелепи и мързеливи институции и служители и да започнат да пълнят затворите, лудниците и каквото е останало все още с тази паплач която се разхожда свободно из улиците на България и освен да наранява, убива и всяка смут нищо друго не става от тези лентяи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2025
Катастрофи в България
Първа лига, сезон 2024/2025
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: