Служители на областна администрация станаха част от кампанията "Дарете кръв, подарете живот!"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:51
391
Областна администрация се включи днес в кампанията за безвъзмездно и доброволно кръводаряване на Районния център по трансфузионна хематология – Пловдив. Десетки служители и граждани дадоха кръв в мобилния кабинет на Кръвопреливния център, който бе ситуиран пред сградата на Областна администрация Пловдив. След кръводарителите бяха ръководители на отдели и дирекции, както и заместник областния управител инж. Атанас Ташков.

"Искам да изкажа огромната си благодарност към Вас и към Вашите служители, че за пореден път участваха в нашата акция, която тази година минава под мотото  "Дарете кръв, подарете живот!“. Това заяви ръководителят на кампанията от страна на РЦТХ – Пловдив Емилия Бакалова, която се среща с областния управител проф. Христина Янчева и нейния заместник Атанас Ташков. Тя сподели, че подвижните екипи всеки ден са на различни места в града или областта и популяризират кръводаряването.

От своя страна проф. Янчева подчерта ролята на екипа на центъра, който полага сериозни усилия, за да осигури качествена и безопасна кръв и кръвни продукти за болниците в цяла Южна България. Областният управител благодари на служителите, които се включиха в безвъзмездната акция и призова гражданите да се отзовават на кръводарителските кампании, защото необходимостта от кръв и кръвни продукти е постоянна и нужна при различни тежки операции.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мотористка катастрофира в Пловдив
Digital4Plovdiv събира български и световни експерти от дигитални...
"Тихата улица" в "Капана" става все по-тиха, продава се заведение...
Пловдивският съд с ново решение за диригента Манукян и компания
Не откриха фалшив алкохол в нощни заведения в Пловдив
Адвокатът на майката на малтретираното дете каза присъствала ли е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).