Собственици на отчуждена земя получават апартаментите си след дългогодишно чакане

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:56 / 14.07.2009
1587
След многогодишно чакане най-накрая е на път да се разреши проблема с недостроените и неприети жилища на бул. "Княгиня Мария Луиза" № 33, съобщиха от градската управа. Във въпросните секции има общо 36 апартамента и изби към тях, 2 ателиета и 2 бр. магазини и кафе-сладкарница.

Държавна Приемателна комисия от РДНСК-Пловдив, заедно с упълномощен представител на община Пловдив ще извърши прием в петък от 11 часа на въпросните апартаменти. След това предстои да бъде издаден и АКТ 16 и собствениците да могат да влезнат във владение.

В голямата си част апартаментите са собственост на обезщетени граждани, на които земята е била отчуждена преди време за построяването на този блок. С приемането на двете секцииобщина Пловдив ще получи общо 12 апартамента, които ще бъдат разпределени в различните фондове и след това в тях ще могат да бъдат настанени различни нуждаещи се.

Със своя заповед днес и.д. кмет на община Пловдив Петко Атанасов упълномощи инж. Александър Папазов от Дирекция "Строителство, мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура" да представлява община Пловдив, като член на Държавната приемателна комисия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).