Собственик на хотел ще съди РИОКОЗ за 1 милион лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:58 / 23.08.2007
1504

Съдебен иск за клевета ще заведе собственикът на хотел "Метропол" Стоян Сариев срещу РИОКОЗ-Пловдив. Поводът е, изнесената информация от директорът на инспекцията доктор Ани Егинлиян, че ресторантът на хотела, е затворен заради лоши хигиенни условия.

Инспекторите издадоха заповед за затваряне на обекта, след проверка, предизвикана от информация за четирима разболели се спортисти. Инспекторите са установили редица, пропуски в заведението, сред които, липса на входящ дневник за произход на хранителните продукти.

Пробите от наличното месо открито в ресторанта, по данни на РИОКОЗ, са показвали наличие на салмонела и коли бактерии. "Ще съдя РИОКОЗ за клевета, защото за мен това е една изключително рекетьорска организирана организация.", обяви Стоян Сариев. По думите му искът няма да е за по-малко от 1 милион лева. Според Сариев, пробите от хранителните продукти, не са взети пред него и не са запечатани по надлежния ред. Информацията е  на радио Пловдив.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата разследва случая с блъснатите в Пловдив майка и дет...
РИОСВ влезе в горелия завод до Пловдив
Борисов от Пловдив: Очаквам хората най-сетне да прогледнат
Доживяхме! Започна изграждането на Югоизточния обход на Пловдив
Лидерът на ГЕРБ: Ако някой ми каже, че е направил повече от нас з...
След 18 месеца Пловдив ще има четирилентов скоростен път


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).