Спасиха глуха възрастна жена, след светкавична намеса на пловдивските пожарникари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:18 / 15.07.2024
6132
Читателка на Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, за да благодари на пожарникарите в Пловдив и да разкаже за случката, която е можела да завърши трагично, но всичко се е разминало, благодарение на това, че "Пловдивските пожарникари - най-добрите в страната".

Ето какво споделя тя на редакционната ни поща:

Снощи, 14.07.2024г., точно по време на Европейското първенство по футбол, се наложи да извикаме пожарна в бл.183 на ж.к. "Тракия". Реакцията на пожарникарите беше светкавична.

На третия етаж възрастна жена щеше да се задуши, ако те не бяха реагирали веднага.

Тъй като тя е глуха и беше сама, те срязаха вратата. Бабата е добре и всичко е с щастлив край, защото пловдивските пожарникари са най-добрите в страната. Благодарности към екипа на Тодор Тодоров! Респект и аплодисменти за всички, които упражняват тази благородна професия!

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това е подигравка!
Почерня от полиция, униформени не пускат хората до близкия магази...
Костадин Димитров и Георги Георгиев: Да бъдем близо до хората е и...
Меганаглец бе хванат в крачка в Пловдив, на ход е полицията
Кючука показа как се прави!
Ученици спретнаха голяма изненада за учителите си в пловдивско уч...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).