Според читател част от улиците в Пловдив не се мият, така ли е?

Автор: Мария Морунова
Коментари (11)
09:30 / 19.07.2014
3072
Читател на Plovdiv24.bg потърси решение на проблем чрез сайта ни. Според него част от улици в Пловдив не са включени в седмичните графици за почистване на ОП "Чистота" и поиска това да се промени. Ето и за кои улици става дума:

"Здравейте на целия екип. Чета графиците за миене на улиците в града ни и искам да повдигна въпроса за това, че карето, затворено между ул. "Д. Николаев", бул. "Копривщица", ул. "Дружба" и ул. "Г. Измирлиев" никога не се мият и са потънали в прах и животински екскременти".

Репортер на сайта се обърнахме към ОП "Чистота", за да ги запознае с проблема.

След направената моментално проверка директорът на предприятието Иван Стоянов съобщи, че за последно посочената зона е била измита на 2 юни, тъй като това са тесни улици с много на брой паркирани автомобили и големите миячни машини не могат да влязат. Въпреки това, поне веднъж месечно една от новите мултифукционални машини за метене и миене, оборудвана с приставка за миене и под паркиралите коли, измива и малките пътни отсечки.

"В отбелязания от читателя район предстои поредното миене", коментира Стоянов.

Той се ангажира в графика за миене, който ОП "Чистота" всяка седмица публикува на сайта си и разпространява чрез медиите, да бъде включен маршрутът и на мултифункционалните машини за вътрешните улици.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
ДПС-Ново начало подкрепи иновациите в сектор "Образование" на сем...
Над 30 свидетели са разпитани за инцидента със самолет край "Граф...
Вече има окончателно решение за доктора, убил Жоро Плъха в Пловди...
Прокуратурата в Пловдив разпитва експерти от Министерството на ку...
Асфалтират един от най-продължително ремонтираните булеварди, зат...
Пловдивски криминалисти задържаха двама в момент на наркосделка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).