Според прогнозите: Безоблачна сесия на местния парламент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:55 / 25.06.2009
1558
Безоблачна сесия на Общинския съвет се очертава днес според предвидения дневен ред, към който до последно не бяха прибавени извънредни точки.

Имената на двете детски градини в "Тракия", които вече са готови за официално рязане на лента, трябва да бъдат уточнени. Гиньо Матев е предложил двете работни наименования - "Невена" и "Селена", да станат съответно "Червената шапчица" и "Велимира". Едва ли някой съветник ще гласува против.

Едва ли някой няма да бъде съгласен и с двете предложения, внесени от заместник-кмета Александър Константинов за промени в наредбите за общинските предприятия и дружества. Той хвърля на вниманието на съветниците задължителен избор на шефовете и на двата вида фирми. Досега той е бил допустим, но не и задължителен само за дружествата.

Предложението за ограничаване на вредното влияние на антените на мобилните оператори, внесено от председателя на местния парламент Илко Илиев, също едва ли ще намери опоненти. "Съгласни сме с него, но ще искаме конкретни срокове, например до 2 месеца всичко да е свършено", коментира шефът на най-голямата опозиционна група в Общинския съвет Дани Каназирева пред репортер на Plovdiv24.bg.

Според предложеното от Илиев ще последва силно редуциране на никнещите като гъби върху този и онзи блок антени. Абсолютно ще бъде забранено дислоцирането им върху покривите на детски градини, както и в близост до тях.

Безоблачно се очертава на днешната сесия, но никога не се знае какво може да се случи и какъв вулкан може да изригне по повод минимален проблем.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).