Според проучване: „Ерата Гергов” води панаира към фалит

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:02 / 02.07.2009
5050
Според проучване сред читателите на Plovdiv24.bg управлението на една от иконите на българския бизнес Международен Панаир Пловдив в "Ерата Гергов», води дружеството към фалит. На въпрос "Как се развива според Вас Панаирът в "Ерата Гергов"?", 34% или 1806 читатели отговарят „Много зле, скоро ще фалира". 22% посочват като отговор опцията „По-скоро зле", което означава, че 56% от 5244 анкетирани, като цяло не одобряват управлението. В същото време начина по който се ръководи дружеството се радва на 35% подкрепа. 22% са отговорили с „По-скоро добре" и само 13% с „Прекрасно, процъфтява". 17% от анкетираните отговарят, че си нямат идея как се управлява панаира.

Припомняме Ви, че тази година едно от най-големите панаирни изложения „Пролетния панаир" стартира с 47% по-малко изложители. За сега от ръководството оправдават огромния срив със световната финансова криза.

В последната година бяха направени огромни инвестиции в закупуването и създаването на медии, които в момента се водят панаирни, които по всичко личи, че на този етап костват голям разход на дружеството, без ясна визия за възвращаемост.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).