Среднощен шум тормози пловдивчани от години. Той търси източника

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:06 / 30.06.2024
12481
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни във връзка с шум, който го тормози посред нощ, при това от години. Пловдивчанинът се е опитал на намери източника, но трудно определя от къде идва точно. Ето разказа му:

Здравейте,

Започнах разследване на шума, който е от поне 4 години над "Кършияка" посред нощ - чува се ЯСНО като се заслушате от зоните, оцветени в жълто на картата на прикачените файлове (от бул. "Дунав" до бул. "България").

Звукът е непрестанен и сякаш е от машини (като от работещ цех посред нощ) и според мен идва от посока АЛЕН МАК и нататък към предприятията на ул."Васил Левски".  

Шумът е от много години, като първоначално си мислихме, че е от почистващите камиони посред нощ, но те не могат да шумят така мощно. Също ми е интересно дали някой друг чува това и си задава същия въпрос - от къде идва или от къде го носи вятърът към централната част на "Кършияка" (тук живеят хиляди хора и това е вредно и дразнещо).  

Трябва да открием завода, от който се възпроизвежда този шум посред нощ. 

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Младите родители, които дишат райски газ пред бебето си, са от Пл...
Загасиха пожара на Младежкия хълм в Пловдив
Пак има пожар на Младежкия хълм
Бунтът на малките аптеки в Пловдив
Уникални кадри от дрон на Бетонния мост, гледката е като от апока...
69-годишна жена се яви на изпит в МУ-Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).