Стартира кампанията "И аз имам семейство"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:58 / 08.10.2012
2223
Утре, 09.10.2012 г., от 10:30 часа в Заседателна зала на Община Пловдив ще се състои пресконференция във връзка със старта на кампанията за набиране на приемна грижа по проект "И аз имам семейство", изпълняван от дирекция "Социална политика". В нея ще се включат Георги Титюков - зам.-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика", Добринка Бинева - главен експерт и администратор на проекта, психолози, Елка Налбантова, Мариана Петрова и други представители на фондация "За нашите деца".
 
По време на срещата ще бъде изнесена информация относно новосъздадения център по приемна грижа към местната администрация, работата с деца и подготовката им за настаняване при приемни родители, обучението на семейства, при които има настанени деца и други. 

Кампанията за набиране на приемни родители се реализира от Община Пловдив, с подкрепата на фондация "За нашите деца", по проект "И аз имам семейство", финансиран от Европейския социален фонд и Република България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).