Стартира подготвителен курс в BRITANICA за престижния сертификат ILEC - юридически английски за бъдещи и действащи юристи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:36 / 06.12.2013
3511
Сертификатът на University of Cambridge ILEC дава предимство и увереност при използване на специфична правна терминология, развива умения за свободно общуване на английски език в сферата на правото.

Сертификатът ILEC удостоверява езиковите умения в международен правен контекст. Той е разработен с помощта на TransLegal - водеща европейска фирма на юристите-лингвисти и се признава от водещи юридически и академични институции като Асоциацията на европейските фирмени юристи, Асоциацията на европейските студенти по право, Френската търговска камара, водещата британска правна компания Linklaters, University of Edinburg, Boston University и много други.

В BRITANICA може да се подготвите и да се явите на ипзпит за сертификата ILEC. Подготвителните курсове стартират на 18.01.2014г., филиал BRITANICA Пловдив.

Курсовете по юридически английски в BRITANICA са ориентирани към изучаване на теми от основните правни области - търговско право, корпоративно право, право на интелектуалната собственост, международно право, трудово право и др. Обучението е подходящо както за действащи юристи, така и за студенти по право.

Учебната програма подготвя кандидатите по формата на изпита. По време на курсовете се изграждат и развиват четирите основни умения - четене, слушане, говорене и писане. Изучават се текстове с правна насоченост, откъси от правни журнали. Лексиката се обогатява с фрази характерни за правната кореспонденция, развива се умението за говорима и писмена комуникация на английски език с колеги, клиенти, институции.

Изпитът за сертификатa ILEC се състои от 4 секции - Reading, Writing, Speaking и Listening, които тестват уменията на кандидатите по английски език в контекста на правната област. Изпитът продължава общо около 3 часа и 30 минути, в него се включват реални задачи и теми, които са част от ежедневието на специалистите в областта на правото.

рекламна публикация


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).