Стефан Бонев посреща рожден ден с блиц-викторина и брестовишко вино

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 04.04.2013
1412
На връх 52-я си рожден ден писателят Стефан Бонев организира среща с читателите си. Събитието ще бъде в пловдивското читалище "Алеко Константинов - 1954" днес от 17,30 часа. Майсторът на късия разказ ще почерпи своите почитатели с няколко кратки художествени форми, изваяни от немерена реч, които после всички ще полеят с брестовишко червено вино. 

Литературният критик Марин Кадиев ще говори за последните две книги на Бонев - "Пред прага на храма" и "Изпит по летене", която през 2010-та взе престижната награда "Пловдив" за художествена литература. А трима от участниците в срещата ще имат шанса да спечелят по един брой от първия му сборник "Разкази за двама", който вече се е превърнал в библиографска рядкост. Условието е да се включат в импровизирана блиц-викторина, чиито въпроси писателят пази в тайна. 

Специално за срещата баница е обещала да завърти Юлия Райчевска-Толова, която неотдавна представи в читалището своята колекция от шапки и книгата си "Надежда с божиите чудеса".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Днес спират движението на част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).