Студенти и младежи се обединиха за по-добро бъдеще на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:24 / 26.04.2009
907
Днес във Варна се учреди Съюз на младите и студентите СМС. Студенти и младежи от София, Пловдив и Варна дискутираха разгорещено за бъдещето на младите хора в България и необходимостта от обединените усилия на всички младежи за извоюването на по-добър живот за всички нас.

Като първата сериозна проява подкрепена от СМС ще бъде студентски-граждански протест на 29.04.2009 г. пред Народното събрание в София от 11:00 часа и пред Съдебната палата в гр. Варна по същото време. Протестът е насочен срещу напъните на правителството да налага ограничения и забрани върху свещеното право на свободен граждански протест пред сградите на нашите институции.

СМС призовава всички активни граждани и движения, които в последните месеци изразяват свободно гражданските си позиции срещу убийствата на млади хора у нас, всички, които са против ограничаването на свободата в интернет, всички, които милеят за нашата природа, всички, които смятат, че България трябва най-сетне да тръгне по европейски път, да излязат без страх на площадите на 29.04 от 11 часа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).