Студенти обменят опит в МУ-Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:13 / 05.09.2016
3531
За четвърта поредна година в Медицински университет - Пловдив организират "Ден на ориентацията за първокурсниците". Проектът се осъществява с подкрепата на ръководството на МУ-Пловдив и е организиран от Асоциация на студентите медици - Пловдив(АСМ-Пловдив), Асоциация на студентите по фармация - България(АСФБ), Българска асоциация на студентите по дентална медицина(БАСДМ) и Студентски съвет към МУ-Пловдив.

На 13 септември 2016 г. от 14.30 ч. в сградата на Аудиторния комплекс на университета организаторите - студентите от по-горните курсове ще предадат своя опит, знание и практически съвети на студентите-първокурсници от всички специалности, за да им помогнат за тяхното адекватно адаптиране към новата академична среда. Втората част от събитието включва игра с мисии "МУ - GO", в която първокурсниците ще се запознаят с всички базови места на територията на университета. Вечерта ще има коктейл за добре дошли на открито в парк-хотел "Санкт Петербург". Там ще бъдат наградени и победителите в играта.

Официалното тържествено откриване на академичната учебна година 2016/2017 ще бъде на 15 септември (четвъртък) от 11:00 часа в МУ-Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Съветничка: Срамен цирей в центъра на Пловдив
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).