Студентка в ПУ: Посиняха ми ноктите и устните от студ в новата сграда!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
13:32 / 14.11.2012
9453
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Здравейте и извинявайте за безпокойството, не съм сигурна дали тук можем да изпращаме коментари и недоволства относно някои теми. Става въпрос за ненормалния студ в Пловдивския университет - Нова сграда, пише на пощата на Plovdiv24.bg наша читателка. Имаме много сутрешни лекции и упражнения, както се случи и в понеделник, 12 ноември. Но никога в стаите не е било толкова студено - парното изобщо не работеше в 9 часа сутринта, в стаята бяхме по якета и шалове, страшен студ, седейки на едно място. 

Аз лично треперех, посиняха ми ноктите и устните чак, и резултата от това е, че сега вече съм болна и се чудя как и с какво да се лекувам. Дано не подминете писмото ми, защото това е сериозен проблем и си нямам на идея на кого друг да пиша за да изкажа възмущението си! Благодаря ви много за отделеното време и ви желая всичко добро!

Репортер на сайта се свърза с ръководството на Пловдивския университет признаха за проблема, заявявайки, че в момента има ремонт на инсталацията. От учреждението обаче не пожелаха да се ангажират с конкретни срокове за приключване на ремонтите, както и дали те са планирани или аварийни.

Виж коментарите (25)
Още новини от Новини от Пловдив:
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...
В Пловдив направиха възстановка на събитията от 1908 г.
Пловдив отбелязва 116 години от обявяването на Независимостта на ...
Читател: Кой пуска това? Пречи на съня и е отровно!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).