Събират средства за апарат за ранна диагностика на очни проблеми при деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:10 / 15.08.2013
1165
Община Пловдив съвместно с "Шнайдер Електрик" Пловдив и Зонта клуб Пловдив ще проведе инициативата под надслов Use Your Legs /Използай краката си/.

За всеки регистриран километър Фондация Шнайдер Електрик ще дари на Зонта клуб Пловдив средства, с които ще се закупи рефрактометър за ранна диагностика на проблеми с очите на децата и за бебета родени прежедевременно. Мероприятието ще се проведе на 17 август, събота, от 10:00 до 16:00 на Гребната база.

В този ден ще спортуваме, ще се веселим и ще запишем изминатите километри, споделят организаторите и допълват, че може да се играе футбол, волейбол, може да се катерят височини, планини, скали...да се тренира в зала или навън...възможностите са много.

Единственото изискване е да се приведе доказателство за изминатите километри! Всеки, които има изминати такива и желае да ги дари, може да ги регистрира на 17 август 2013 на Гребна база Пловдив пред представители на община Пловдив, Зонта клуб Пловдив и Шнайдер Електрик - Пловдив.

Заповядайте да подкрепим с многобройно участие инициативата и помагайки на здравето си, да дарим на децата на Пловдив възможност да виждат ясно и да живеят щастливо!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).