Съветниците прегласуваха спрените решения от областния управител

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:37 / 24.08.2007
1724
Съветниците прегласуваха на извънредна сесия днес двете спрени от областния управител на Пловдив решения за концесия на кино „Космос" и замяната на приземния етаж на търговски център „Екселсиор" с терен в ЖК"Тракия".

Въпреки забележките на Тодор Петков, че липсват данни дали фирмата на бизнесмена Димитър Бекриев „Регнис" ЕООД е собственик на залата с останките от Римския стадион и отсъствието на данни за реална делба на търговския център от подземието, Общинския съвет потвърди решението си с 43 гласа „за",5 въздържали се и 1 против. Според решението, Бекриев получава 32 декара в ЖК„Тракия" и поема задължението да построи две детски градини в същия квартал и да ги оборудва. Окончателният договор за замяна ще бъда подписан след като детските заведения бъдат готови. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата разследва случая с блъснатите в Пловдив майка и дет...
РИОСВ влезе в горелия завод до Пловдив
Борисов от Пловдив: Очаквам хората най-сетне да прогледнат
Доживяхме! Започна изграждането на Югоизточния обход на Пловдив
Лидерът на ГЕРБ: Ако някой ми каже, че е направил повече от нас з...
След 18 месеца Пловдив ще има четирилентов скоростен път


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).