Тази снимка от Пловдив предизвика море от коментари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:27 / 23.06.2024
6077
Пловдивската "хигиена". Часът е 8:00! Това написа жена във фейсбук явно с намерението да се оплаче от чистотата на града ни. Постът й обаче не беше посрещнат с разбиране, а по-скоро с критика към нея, видя Plovdiv24.bg. Хората, които коментираха снимката яростно защитаваха жената, която е седнала да си почине за малко. Ето част от коментарите към публикацията:

"Тази жена е станала в 04.00 ч. да мете мизериите на всички мърлячи. И на нея й се полага задължителна почивка (по закон) за храна, кафе ... така, че виж някоя комшийка и обсъдете повишението на пенсиите от 01.07."

"Не си ли правите сметка, че тази жена е започнала работа в 6:00 часа? Може да сте недоволни, тогава, когато в 14:00 часа, районът, в който работи не е почистен както трябва. Вие, работите без да почивате, вероятно? Сигурно и навън - при сняг, дъжд, пек?"

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Немски гражданин бере душа в болница в Пловдив
Меганаглец с грозно изпълнение пред дюнери в центъра на Пловдив
Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно
Пожарът на Младежкия хълм е овладян
Първи кадри и информация за естеството на пожара на Младежкия хъл...
"Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).